FEDAIA, Federació d’Entitats d’Atenció i d’Educació a la Infància i a l’Adolescència, agrupa a la major part de les entitats d’iniciativa social d’arreu de Catalunya que treballen amb infants, adolescents, joves i famílies que es troben en situació de risc d’exclusió social o desemparament. Participem en la Junta Directiva (vicepresidència) i a la comissió de Centres oberts.

ECAS, Entitats Catalanes d’Acció Social, agrupa entitats que treballen de manera prioritària amb col·lectius en situació o risc d’exclusió social. Participem de la comissió d’inserció sociolaboral.

Federació Catalana de Voluntariat Social aplega a més de 340 entitats que ofereixen voluntariat social de tot Catalunya. Participem de formacions i accions de sensibilització.

Coordinadora Catalana de Fundacions agrupa més de 500 fundacions a Catalunya de diferents àmbits: social, educatiu, cultural, ambiental,...

Punt del Voluntariat de Santa Coloma de Gramenet és un projecte desenvolupat per les entitats i l’Ajuntament de la ciutat per tal de promocionar i aglutinar el voluntariat del municipi. Participem de la comissió tècnica.

Xarxa de Centres Oberts de Santa Coloma de Gramenet és el punt de trobada dels Centres oberts de la ciutat.

Espai de Reflexió Entorn la Infància i l’Adolescència (EREIA) aglutina diferents recursos i serveis de Santa Coloma de Gramenet, de l’àmbit de la infància i l’adolescència amb l’objectiu de facilitar un espai d’interacció i reflexió entre professionals.

Som membres de Fundació La Roda, que treballa per ser eina per la dinamització cultural i lluita contra l’exclusió social.