Esperit urbà. Lleure actiu. Valor social.

Urban Time és una empresa social creada per la Fundació Germina l'any 2015. Té per objectiu promoure la continuïtat formativa de joves en situació o risc d’exclusió social mitjançant una primera oportunitat laboral en una empresa social en el sector de lleure educatiu.

Urban time com a resposta a una necessitat social

A través dels projectes de joves constatem com l'alt cost dels estudis (matrícules, transports i materials) juntament amb la pressió social i familiar per generar ingressos provoquen que el jove adult abandoni l'itinerari formatiu que ha estat traçant. Amb l'experiència com a pre-monitors voluntaris a partir dels 15 anys, juntament amb la titulació oficial de monitors de lleure, contractem els joves amb una dedicació màxima de 10 h/setmana durant el curs escolar, i així poden mantenir-se estudiant.

Els serveis que ofereix Urban Time són:

  • Tallers i activitats extraescolars durant el curs escolar a escoles, centres cívics o parcs públics.
  • Casals de vacances, a l’estiu o en altres períodes de vacances escolars.
  • Projectes a mida que requereixin monitors/es: dinamització de festes, eixos comercials, activitats infantils o dinamitzacions d'equips per a empreses.

Basa la seva proposta en dos aspectes:

  • Especialització en activitats urbanes com skate, parkour, DJ, graffiti, balls urbans. Disciplines properes als joves i pròpies dels entorns urbans on estem presents.
  • Una proposta educativa en valors, i concretament, en el valor del civisme. Tota acció incorpora un component educatiu on l’activitat urbana conviu respectuosament amb la resta de la vida a la ciutat i a més, busca una millora de l’entorn.

Urban Time és una empresa 100% participada per la Fundació Germina, pel que manté el seu esperit sense ànim de lucre. No reparteix dividends, i així els beneficis queden reinvertits en la mateixa empresa per tal de generar més impacte social.

Més informació i contacte a: