Voluntariat

PARTICIPA

Voluntariat

Eduquem des del que som

Els voluntaris i voluntàries són una part essencial de l’equip de Germina. Sense ells i elles no seria possible acompanyar els infants i joves amb la proximitat i calidesa que ho fem ara. També transmeten de forma natural valors com l’altruisme, la solidaritat i la corresponsabilitat en millorar la societat en que vivim. A través de la seva constància s’han convertit en autèntics referents per infants i joves, ajudant en tasques com els deures, preparar exàmens, tallers, acompanyament en estones de lleure o també durant els casals d’estiu.

“Eduquem des del que som” és el lema del voluntariat a Germina. Cadascú aporta al projecte des d’allò que és, des dels seus coneixements, habilitats i dedicació. Si vols formar part de l’equip de voluntaris, t’estem esperant!
Pots ser voluntari a:

  • Centre obert infantil (infants de 5 a 12 anys).
  • Espai jove (adolescents de 12 a 16 anys).
  • GR-Gran Recorregut (joves de 16 a 21 anys).
  • Projectes d’acció comunitària.
  • Voluntariat internacional en anglès.

Per col·laborar i saber-ne més, escriu-nos a: voluntaris@germina.org,
truca al 93 468 61 29 o omple el següent formulari:

Formulari voluntariat

Nom*

Cognoms*

Ciutat*

Email*

Comentari

*Camps obligatoris

Accepto la política de privacitat.

La Fundació Germina com a responsable dels fitxers, l’informa que les dades facilitades en aquest formulari seran tractades amb la finalitat de la gestió del voluntariat de l’entitat, amb la deguda confidencialitat i respecte a les normes derivades de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades Personals i la normativa de desenvolupament i no seran objecte de cap cessió ni transmissió. L’informem, de la mateixa manera, del dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que podrà exercir mitjançant un escrit dirigit al responsable dels fitxers a la següent adreça postal: Nàpols, 35 08921 Santa Coloma de Gramenet.