II JORNADA MALTRACTAMENT A INFANTS I ADOLESCENTS: ELS PRIMERS INDICIS

Leave a comment

A què ens referim quan parlem de primers indicis? Com podem abordar-los amb la família de forma constructiva? Quines intervencions es poden fer des dels diferents serveis?

La jornada “Els primers indicis, què fem?” s’adreça a professionals de l’àmbit educatiu, social i sanitari que treballen amb infants i adolescents, i que tenen interès en adquirir eines per a la protecció de la infància davant de possibles situacions de maltractament.

Aquesta segona jornada organitzada per la Fundació Germina després de la del 2017 dedicada a “Eines per a la detecció del maltractament” cerca posar el focus en l’abordatge dels primers indicis, tenint en compte la mirada des de diferents serveis. Comptarem amb la participació de:

  • Carme Arnau Treballadora social i Oihana Mendiguren Psicòloga i Psicoterapeuta. Unitat de Pediatria Social- Hospital Germans Trias  i Pujol- Fundació Concepció Juvanteny.
  • Dra. Carme Tello i Casany. Psicòloga clínica. Presidenta ACIM. Vicepresidenta FAPMI. Presidenta  Presidenta IAN-IA.
  • Taula rodona en base a casos pràctics, formada per professionals de: Centre obert, EAIA, CAP i Escola. Dinamitzada per la Dra. Marta Simó. Pediatre. Coordinadora de la Unitat Funcional d’Abús al Menor de l’Hospital de Sant Joan de Déu i responsable de l’atenció als maltractaments.

Descarrega aquí el Programa de la jornada

Inscripció prèvia per correu electrònic: comunicacio@germina.org / 93 362 10 34
Places limitades (per ordre d’inscripció).

About the Author: